Karácsonyi trendek 2021-ben

Nyakunkon az ünnepi szezon, így itt az ideje, hogy beszéljünk az idei év karácsonyi trendjeiről!

Nem tudom, Ti, hogy vagytok vele, de mi imádjuk bújni a dekorációs trendeket, ötletek, izgalmas színösszeállításokat.

Összeszedtük, szerintünk mely színek, stílusirányzatok uralják az idei szezont.

Hangolódjunk a karácsonyra együtt!

Klasszikus Arany

Az arany szín az ünnepek nagy klasszikusa, így ez idén sincs másképp, hiszen magában hordozza az ünnep különlegességét, a karácsonyi fények csillogását. A bőség, gazdagság, luxus érzését. Ha a legfrissebb trendeknek akarunk megfelelni, kombináljuk erős, mély színekkel.

Karácsonyi botanika

Az idei év egyik nagy befutója lakás dekor tekintetében a szárított virágok és egyéb növények. Sokszínűségüknek köszönhetően jól párosíthatók a klasszikusnak számító bogyós, dér futta ágakkal, örökzöld koszorúkkal. Elemei lehetnek grandiózus, elegáns asztaldíszeknek, de néhány jól elhelyezett mikulásvirágtól is ünnepi hangulatba öltözik otthonunk.

A kék ezer árnyalata

A kék szín tagadhatatlanul a nyugalom és az elegancia színe. Használjuk a sötét tengerkék vagy a királykék különböző árnyalatait és bátran párosítsuk tradicionális karácsonyi színekkel: pirossal, arannyal, ezüsttel.

Amerikai vintage stílus

Talán az egyik legnépszerűbb, legidőtállóbb trend. Magában hordozza „a régi szép idők” otthonos, bekuckózós érzését.  Ki ne ismerné a fehér – piros csíkos cukorpálcákat, kockás masnikat és a hagyományos piros – zöld színpárosítást?

Fenntartható karácsony

És végül ejtsünk szót arról, hogy a környezetbarát felfogás az ünnepi készülődésben is helyet kapott, nagyon helyesen. A természetes anyagok felhasználásával készült, natúr színekben pompázó vagy újrahasznosított díszek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Jó karácsonyi készülődést és díszítést kívánunk mindenkinek! 

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a webáruházunkba további inspirációkért!

A képek és a szövegek az SSI HOME Design tulajdonát képezik, engedély nélküli felhasználásuk tilos!!