Olly Pink Aroma Diffúzor
27 500 Ft

Nagy tartályos aromadiffúzor bluetooth kihangosítóval. Garancia: 1 Év LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK: Számos funkcióval ellátott OLLY aromadiffúzor segít a tökéletes belső egyensúly megteremtésében, támogatja a pihentető alvást az illatok a fény és a hang segítségével. Az OLLY aromadiffúzor a bluetooth hangszóróval lehetővé teszi, hogy lazítson az Ön által kiválasztott zene mellett, vagy elaludjon a természet pihentető hangjain. Használja egy relaxáló illattal, amely segíti az újraéledést, feltöltődést, visszaállítja és megnyugtatja a testet és az elmét. A beépített LED-ek többfunkciós színváltó hangulatvilágítást biztosítanak, amely beállítható egy adott színre vagy ki is kapcsolható. Az Olly beállítható úgy is, hogy fénye a vörös és a narancssárga spektrum között áll, ami serkenti a melatonin szintet az alvás szabályozásának elősegítése érdekében. A legkorszerűbb technológia és a legmodernebb formatervezés révén az Olly egy modern és hatékony módja annak, hogy környezetét illatos párával töltse meg. Anyaga: Műanyag Üzemidő: 7+óra Víztartály: 300ml Világítás: Színváltós Üzemmód: Folyamatos és szakaszos működés Hangulatvilágítás: Pára nélkül is működik Hálózati csatlakozás: 240 V Fényerő: Szabályozható Párakibocsátás: Nem szabályozható Egyéb funkciók: Bluetooth kihangosító Mérete: 15.5 × 15.5 × 14.9 cm

Thalia Dusk Aroma Diffúzor
12 900 Ft

Elegáns matt fekete búra, letisztult design. Garancia: 1 Év LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK: Anyaga: Műanyag Üzemidő: 4 - 8 óra Víztartály: 80 ml Üzemmód: Folyamatos és szakaszos működés Hálózati csatlakozás: 240 V Pára kibocsájtás: Nem szabályozható Termékjellemzők: Mérete: ⦰91 x 256 mm Teljesítmény: 12 W Hálózati feszültség: DC 12 V Víztartály: 80 ml Üzemidő: 4 - 8 óra Világítás: nincs

Spring Parfümolaj
1 900 Ft

Luxusminőségű egyedi keverék párologtatóba. Szintetikus anyagokat tartalmaz. Fő összetevők: grapefruit, jázmin, gardénia, ibolya, fűszerek, vanília és fehér fa 15 ml Gyümölcsös, felemelő és érzéki keveréke a friss piros grapefruitnak, a keletet idéző jázminnak, gardéniának, melegséget adó vaníliával és fehérfával.

Habana Mandarin Parfümolaj
1 900 Ft

Luxusminőségű egyedi keverék párologtatóba. Szintetikus anyagokat tartalmaz. Fő összetevők: mandarin, pirosbors, dohányvirág, hinoki fa, cédrus és pacsuli 15 ml Luxust hozó rejtélyes illat. Vibráló mandarin, pirosbors összefonódása az elbűvölő dohányvirággal és a hinoki fával létrehozva egy csábító és vonzó illatot, amelynek szívjegyei a cédrus és a pacsuli. Egy igazi érzéki utazás Havanna vibráló és romantikus utcáin.

Blackberry Amber Parfümolaj
1 900 Ft

Luxusminőségű egyedi keverék párologtatóba. Szintetikus anyagokat tartalmaz. Fő összetevők: fekete szeder, narancsvirág, lótusz, borostyán 15 ml A lédús fekete szeder és a mediterrán narancsvirág meleg illata keveredik a lótuszvirággal és a borostyánnal.

Grapefruit Esszenciális Illóolaj
2 500 Ft

Kimagasló minőségű, 100% tiszta klasszikus illóolaj aromaterápiás felhasználásra, párologtatóba. 10 ml A grapefruit héjából préseléssel kinyert aromás olaj, édes mégis kissé savanykás illatú, amely jól keverhető számos más olajjal. Nem túl erős, de mégis csodálatosan energiát adó illat.  Indítsa a reggelt grapefruit olaj párologtatásával. Adjon hozzá egy-két csepp borsmentát egy igazi lendületes nap kezdetéhez. A grapefruit olaj érzelmi és lelki támogatást nyújt. Felemelő aromája segíthet a rossz hangulat, szorongás vagy a stressz érzésének leküzdésében, amelyek negatív módon befolyásolják testi és lelki jólétünket. Segít csökkenteni a vérnyomást és az idegi feszültséget. A grapefruit-olaj diffundálása hozzájárulhat a figyelem fokozásához a tanulás során, és elősegítheti a koncentrációt. 100% tiszta és természetes illóolaj.